2021. április 23., péntek

Az utolsó!


Sziasztok!
Az utóbbi időben nem igazán írtam már ide bejegyzéseket. Molyon sem értékeltem az olvasásaim, és az insta fiókom is hasonló sorson volt.
Egész életemben mindig csak a negatív dolgokat kaptam. Többször is beszéltem ezekről, nyíltan felvállaltam. Instán és több helyen is megmondó embernek számítottam, sokan nem kedveltek emiatt, illetve egyéb dolgok miatt. Szerettem hallatni a hangom, de mindig visszaütött rám az egész valami miatt. Ezen felül ebben a 3 évben rengeteg negatív ért. 
Pl.: Visszahallottam, hogy én mennyire szar képeket készítek instára és a blogom is egy nagy szar. Sajnos senki sem úgy kezdi, hogy mindent tud, amire szüksége van. Instán látszik, hogy mennyit fejlődtem, de egy rosszindulatú ember, ezt nyilván telibe szarja. Irigykedtek a Fumax kiadótól kapott recenzióimra. Ezt sokszor hallottam már, és emiatt a recenzió miatt sokan utáltak, pedig senki sem mondta nekik, hogy ők nem próbálkozhatnak meg vele. Sehol sem volt kőbe vésve, hogy csak is az Alexa kaphat "ingyen cuccokat". Az irigykedéssel sincs gond, hiszen természetes folyamat, de amikor már túlzás lesz, az komoly probléma. 
Aztán volt egy olyan barátságom, amiben az illető kikérte a véleményem egy másik féllel kapcsolatban, akit nem ismertem, de nyilván valami gondolatom volt róla, illetve az illető által mesélt dolgok alapján összeraktam valamit. Ez hiba volt, de az ember hibázik.  A történet az lett, hogy az illető elmondta ennek a félnek, hogy én mit gondolok, majd az rám írt és elküldött a jó kurva anyámba. Jogosan persze, de az én oldalamat leszarva, hiszen nem magamtól szoptam ki a véleményt, hanem az "illető" hatására, mégis vele öribarik maradtak, én pedig el lettem könyvelve egy gecinek. Hát köszönöm! 
A legutolsó, amit említeni szeretnék még, az pedig egy olyan történet, amikor valaki előadta magát nekem, a bizalmamba férkőzött, hogy ezzel dolgokat tudjon meg rólam, majd jól elpofázta másnak. Több ilyen alkalom is volt, mindig más indokkal, de őszintén szólva hányingert kapok ettől, meg a sok kamu jópofizástól, ami a booksta közösségben megy. Sok, kurva sok olyan ember van, akiről nem is gondolnád, de a hátad mögött úgy kipofázza a dolgaid, hogy még te is meglepődnél rajta. Nem egy ilyen ember volt/van. 
A másik dolog még, amiről szerettem volna beszélni, az pedig a képek, képes ötletek lopása lenne. Mindenki annyira kreatív, de sok "egyedi" képbe futottam bele külföldi bookstásoknál, pedig az illető annyira hangoztatja az eredetiségét. Ehh. Van egy magyar lány, aki teljesen új dolgokat csinált egy külföldi vonal alapján, de mégis mindenki az ő ötleteit másolja. Ez kurvára undorító és nem korrekt. Ha nincs egyedi ötleted, takarodj a picsába, már bocsánat, de minek vannak ott olyan emberek, akik csak másokat képesek másolni? Tök felesleges! 
A lényeg, hogy én a mai nappal abbahagytam a közösségi felületeimen való tevékenységet. Nem tudok, és nem is akarok létezni egy olyan közösségben, akik olvasnak, valamennyire azért műveltek, viszonlag kirekesztettek, mégis ennyire aljasak. Tisztelet a kivételeknek, természetesen!
Nem mosom a kezeim, mert nem vagyok én sem hibátlan, de a képeim mindig a saját fejemből származtak, ugyanígy az írásaim is. Ha valakinek nem tetszett, sajnálom, nem volt kötelező olvasni a gondolataim, vagy szimplán követni.
Próbálok jobb ember lenni, nem foglalkozni senki faszságaival sem, és gratulálok, de azt a csöpp kedvességet és bizalmat is sikerült kiölni belőlem, amit nagy nehezen elértem. 

Nincs több mondandóm, ez volt az utolsó írás tőlem. 
Köszönöm a figyelmet! Sziasztok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése